Over Sarah Gezien

Wij hebben Sarah Gezien!
Wij zijn de 50 gepasseerd.
Vrouw en hartstikke actief.
Met levenservaring, kennis en kunde.
We hebben ervaren, opgevoed, geleerd en geleden en daar zijn we trots op. En… we staan volop in het leven. Rust en onrust lossen elkaar af. Moeten wordt kunnen en er kan gelukkig nog heel veel. Dat alles delen we hier. Een platform voor, door en over krachtige, levenslustige vrouwen die de 50 (bijna) gepasseerd zijn. Over ambities, leven, (moeilijke) keuzes maken, je lust, je looks en meer. Niet vechten tegen de tijd, maar het omarmen van tijd. Jouw tijd!

En weten waar de uitdrukking ‘Sarah Gezien” vandaan komt? Klik dan hier.

Sarah Gezien is van, voor en over jou.
Ontmoet Amarens 

Amarens Schuurmans door Louis Meulstee (Over Sarah Gezien)

Amarens Schuurmans herkende zich niet in wat er over vrouwen van 50 (en een beetje) geschreven en gezegd werd. In deze blog lees je daarover meer. Voor haar de reden om Sarah Gezien te beginnen. Een platform waar vrouwen heen kunnen gaan voor inspiratie, herkenning, erkenning en motivatie voor hun leven als 50 plusser.

Want hoe mooi is het dat je 50 mag worden? Prachtig en zeker niet vanzelfsprekend! Als we onze vrouwelijke wijsheid combineren met onze intuïtie en kennis ontstaan er prachtige dingen. Door te delen vermenigvuldigen we. Met die overtuiging bedacht Amarens Sarah Gezien. Door het delen van kennis, ervaring, ideeën en inspiratie wil zij voor een positief sneeuwbal effect zorgen. Met, voor en door andere vrouwelijke vijftigers. Samen zijn we zoveel meer.