Home – zonder essential grid

 • Sarah Gezien - Kijk eens met andere ogen naar je kleding(kast)
  Kijk eens met andere ogen naar je kleding(kast)
  Afgelopen week ging ik ‘Op pad met de styliste’.  Een leuk initiatief van Henriette Visser (55) van Studio Mosk, waarbij ze met een groepje van maximaal vijf vrouwen in Arnhem op stap gaat en je helpt om jouw verhaal met kleding te vertellen. Ondertussen krijg je allemaal informatie over praktische...
 • Sarah Gezien - Losse onderdelen
  Het leven: een aaneenkoppeling van losse onderdelen
  Heb jij dat nou ook? Dat je steeds meer uit losse onderdelen begint te bestaan? Voor je goed en wel toonbaar bent aan de wereld, komen er steeds meer handelingen bij en dan laat ik de steunzolen en het stuitkussen zelfs nog buiten beschouwing. Alles is welkom om comfortabel te...
 • Sarah Gezien-Mireille, hoera ik word 50
  Mireille: “Hoera ik word 50!”
  Vandaag interview ik Mireille. Ik ontmoet deze mooie warme vrouw in haar gezellige benedenwoning in Nijmegen-Oost. Ze woont hier samen met haar zoon Cees (9). 13 juli 2020 wordt ze 50. Ze praat vrijuit en deelt mooie ervaringen. Mireille, is het help of hoera? “Het is hoera”, zegt Mireille doordacht....
 • Sarah Gezien-Hormonen, story of my life
  Hormonen… Story of my life
  Hormonen. Helaas schrijven er niet veel dames over hun hormonen. Behalve dan misschien een cabaretière die het hele menstruatie-gebeuren uitbuit om de lachers op haar hand te krijgen. Er lijkt nog altijd een waas overheen te hangen van ‘niet zeuren, het hoort erbij.’  Nou, bij mij horen de hormonen er...
 • Sarah Gezien - Pensioen en (echt)scheiding
  Pensioen bij scheiding; conversie
  Het is het laatste waar je aan wilt denken als je een verbinding met elkaar aan gaat: een scheiding. Toch gebeurt dit helaas regelmatig. Zo’n 90.000 huwelijken eindigen per jaar in een scheiding. Bij een scheiding moet je veel zaken regelen en verdelen. Dat geldt ook voor elkaars pensioen. Conversie...
 • Zaken en familie altijd tranen, toch?
  Zaken en familie altijd tranen, toch?
  Kortgeleden ben ik voor de tweede maal in mijn leven een eigen bedrijf gestart. Waar het op mijn 25e over bier en friet ging, gaat het nu vooral over de mens achter het verhaal. In mijn digitale magazine schrijf ik over wat dorpsgenoten bezighoudt. Wie ze zijn en hoe ze...
 • Sarah Gezien - Anneke draagt haar leeftijd met trots
  Anneke draagt haar leeftijd met trots
  “Neem als Sarah je verlangen serieus” Aan de telefoon spreek ik Anneke Krakers. Haar stem is helder. Vaag klinkt nog haar Twentse accent  maar wat vooral opvalt is de kracht en de vreugdevolle toon van haar geluid. Haar woorden sprankelen en haar enthousiasme is aanstekelijk. Anneke draagt haar leeftijd met...
 • Sarah Gezien - Moe van het ego of simpelweg de overgang?
  Moe van het ego of simpelweg de overgang?
  Afgelopen jaar keerde ik na twintig jaar financieel ondernemerschap deze wereld de rug toe. Ik was er moe van. Twintig jaar had ik, samen met een fantastische zakenpartner en een heerlijk team, gebuffeld om onze visie door de strot van de zakelijke dienstverlening te duwen. Het duurde een paar jaar,...